Bofkontje van het jaar 2019 verkiezing

Het is weer zo ver, vanaf 14 oktober zijn de stembussen voor de ‘Bofkontje van het jaar’ verkiezing van Sudocrem weer geopend en kunnen alle trotse papa’s en mama’s hun liefste, leukste of grappigste foto weer uploaden en zo kans maken op toffe prijzen.

En dan? Zorg dat jullie vrienden, familie, buren, collega’s, kennissen en sportvrienden allemaal hun stem uitbrengen op jouw fotomodel. Er valt namelijk nogal wat te winnen. En met nogal bedoel ik veel, heel veel! Van babyfoons, fijn shop tegoed, loopfietsen en verschillende reischeques met als grootste jackpot een reischeque van maar liefst €1250! 

Natuurlijk kan ik zelf ook niet overslaan en wil ik deze week een foto van Vik insturen, maar kiezen is niet mijn sterkste punt want ik heb natuurlijk net als jij oneindig veel geschikt (vind ik natuurlijk) materiaal. 😉 help jij mij mee? Hou mijn Instagram stories deze week in de gaten, dan zal ik daar een reeks foto’s delen waartussen ik twijfel! 

Meedoen kan tot 10 november dus wacht niet te lang. Wie weet geniet jij binnenkort wel van een heerlijke vakantie of een van de andere fijne prijzen. 

Wat is Sudocrem? Ik kan me bijna niet voorstellen dat je als papa of mama de fijne producten van Sudocrem nog niet kent, maar mocht dat toch het geval zijn neem ik je graag even mee op introductiereis.

De babyhuid is natuurlijk nog heel kwetsbaar en die willen we als papa en mama zo goed mogelijk beschermen en verzorgen. Sudocrem werkt uitstekend bij luieruitslag: het verzorgt, verzacht en zorgt dat het herstellen van de huid wordt versneld. Het is fijn in gebruik en plakt niet aan de luier, wel zo prettig voor onze kleine wiebelkontjes. Zodra er hier in huis tanden aan het doorkomen zijn kan ik niet genoeg Sudocrem in huis hebben voor de billen van Vik die het dan altijd flink te verduren krijgen! 

Alle prijswinnaars zullen in week 47 op de site www.bofkontjevanhetjaar.nl bekend gemaakt worden.

Doe jij ook mee? Leuk! Let me know, ik ben benieuwd welke leuke foto jij hebt gekozen! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s