DIY Kinderkamer

Toen ik jullie via Instagram vroeg naar wat je graag terug zou zien op mijn blog was het meest gegeven antwoord overduidelijk: DIY! ofwel: Do it yourself. De afgelopen jaren heb ik nogal wat van deze projecten uitgevoerd maar nooit getailleerd gedeeld. Daar gaat vanaf nu verandering inkomen!

“Deze DIY is leuk voor op een kinderkamer maar ook om bijvoorbeeld een speelhoek mee op te pimpen. Deze DIY is echt easy peasy en kost ook nog eens weinig!”

Om te beginnen heb je een tak nodig, zo groot of klein als jij leuk vind of past in jou ruimte. Trek een middag het bos of park in en ga op zoek. Heb je ook meteen een leuk uitstapje te pakken (ik zie en win-win situatie). Laat de tak thuis goed drogen en pulk dan de boomschors er vanaf. Schuur de tak nog licht op met een schuurpapiertje. Je draait nu het touw eromheen en bevestigd deze aan de andere kant op dezelfde manier. De klos met touw kocht ik voor €1,49 bij de action. Wil je het wat stoerder? Ga dan voor een dik Jute touw, veel tuincentra verkopen dat.

Je kunt het touw nu ophangen, dit kan natuurlijk gewoon aan een schroef maar ik gebruikte hiervoor een Dippie wandhaak. Je kunt de tak nu decoreren naar smaak. Ik deed dit met de papieren sterrenslinger die ik bestelde bij Boet-Stijl voor €13,95 (ook in verkrijgbaar met kruizen of rondjes). Maar bijvoorbeeld ook leuk is om er een lichtsnoer om heen te draaien! Wees creatief en binnen een handomdraai heb je een echte eyecatcher!

Ga jij met dit project aan de slag? Show me! Tag @thehomeofacitymom in je post of stories

Enjoy ☆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s