Hi! Wat leuk dat je leest!

Mijn naam is Nathalie, ‘het’ gezicht achter ‘the home of a citymom’. Wat leuk dat je leest! Dat ik een passie heb voor interieur, mama ben van Sepp en Vik en eind 2018 Amsterdam verruilde voor een nieuwbouwhuis in Hoofddorp dat wist je misschien al lang.

Augustus 2015 Mijn zwangerschapsverlof is net van start gegaan en ik word aangemoedigd een Instagram account aan te maken om mijn interieur te delen. Toegegeven: mijn gedachte op dat moment is vooral ‘waarom zou ik en verwacht ik daar uit te halen?’. Mijn nieuwsgierigheid wint het en ik moet toch iets met alle tijd die ik nu heb terwijl Sepp nog lekker warm in het oventje zit.

Augustus 2019 Had je me toen gezegd dat Home of a Citymom nu, 4 jaar later een begrip is geworden en is uitgegroeid tot bijna 18 duizend volgers, ik vele leuke contacten heb opgebouwd, samenwerkingen heb mogen doen en zelfs een eigen ‘Insta event’ heb georganiseerd? Ik had je heel hard uitgelachen! Vaak word mij gevraagd, HOE? Die vraag stel ik mezelf ook nog best vaak en een hapklaar antwoord heb ik niet voor je. Wel zal ik binnenkort mijn tips eens op een rijtje zetten.

Mijn motivatie om nu dan toch een blog te starten is simpel, alle redenen dat je mij volgt op Instagram hier bundelen en overzichtelijk maken. Een blog lees je omdat je op dat moment tijd en zin hebt, ergens naar op zoek bent misschien terwijl Instagram vaak een momentopname is. Je scrolt er even vlug doorheen en hebt niet altijd tijd of zin om een hele lap tekst te lezen bij een foto. En ik begrijp dat als geen ander! Social media is natuurlijk leuk maar daarnaast bestaat er nog een leven, het echte leven waarin uitpuilende wasmanden de realiteit zijn. Die je aandacht en tijd vragen. En die uitpuilende wasmanden staren mij ook dagelijks aan. Niets is zo ‘insta perfect’ als dat een foto soms doet vermoeden. Keep that in mind de volgende keer dat je jezelf betrapt op opkijken of misschien wel bewonderen van het leven van een ‘influencer’.

‘Mezelf als influencer zien of laat staan zo noemen vind ik nog steeds behoorlijk akward. Net als herkend worden op straat, een terras en zelfs in het vliegtuig. Ik ben gewoon Nathalie!’

Ik ga je mee nemen op reis en onderweg maken we zo nu en dan een stop. Op een leuke plek! Een plek vol:

  • Interieur inspiratie
  • How to ‘mini make-over’
  • Fijne shopadresjes
  • DIY Projecten
  • De leukste uitstapjes met of juist zonder kinderen

Hope to see you soon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s